Členská sekce

Vznikl nápad na vytvoření členské sekce nejen pro současné a budoucí investory, ale také pro každého, kdo nám chce být na blízku a sledovat naše aktivity.

Naše společnost se specializuje na honorované investiční poradenství. Naši klienti nás platí napřímo, z větší části ze zisku. Zakládáme si silném vztahu s našimi klienty a nadstandardním servisu, který jim poskytujeme. Dlouho jsme přemýšleli, jak naši službu posunout dále. Nakonec vznikl nápad na vytvoření členské sekce pro naše současné i budoucí investory, ale také pro každého, kdo nám chce být na blízku a sledovat naše aktivity.

Ještě než popíši, co v členské sekci naleznete a jak s ní pracovat, dovolím si zmínit jednu věc, se kterou se dlouhodobě setkávám u provizních poradců, ale často i u privátních bankéřů. Často zapomínají na kvalitní pravidelný servis. Domluví se s klientem/ investorem na spolupráci, zrealizují investici, inkasují provizi či bonusy a tím to bohužel často končí. Následná péče pak spočívá primárně v tom, že se ozvou vždy, když mají k dispozici nějaký “mimořádný investiční produkt”, který je většinou mimořádný zejména tím, že je nový a banka či investiční společnost ho potřebují prodat.

Pro Sušánka & Patneři je dohoda o vytvoření investičního plánu a investiční strategie a realizace první společné investice pouze začátkem spolupráce. Začátkem dlouhodobé spolupráce, která nás zavazuje k nadstandardní péči a nadstandardnímu servisu. Přivést naše klienty k naplnění jejich investičního plánu vnímáme jako své poslání.

Naši klienti jsou úspěšní podnikatelé, IT odborníci a vrcholoví manažeři, kteří s námi investují jednotky až stovky milionů korun. Očekávají adekvátní péči o jejich peníze a investice a za to nás napřímo platí. A právě pro další zdokonalení našeho servisu a prohloubení vztahu s našimi klienty jsme vytvořili novou členskou sekci.

Členská sekce je rozdělena na části Analýzy, O Nás, Webináře a Vzdělávání. 

ANALÝZY

Zde pravidelně publikujeme týdenní aktuality z finančních trhů, naše odborné analýzy aktuálních témat, analýzy témat, která považujeme za klíčová pro dlouhodobé investory a rentiéry pravidelně se věnujeme investičním portfoliím, do kterých investují naši investoři.

Nově v této sekci naleznete např. Modelovou analýzu jak se měl v ideálním případě chovat akciový investor v průběhu koronavirové pandemie. V analýze mimo jiné naleznete, jak v takové situaci využít lombardní úvěr, které nabízí zahraniční privátní banky. 

VZDĚLÁVANÍ

Sekce vzdělávaní slouží primárně pro naše potenciální klienty a budoucí investory, kteří nás neznají a přemýšlejí o spolupráci s námi. Při poslechu našich podcastů mohou pochopit naši filozofii, náš investiční přístup a jak o investování a investicích přemýšlíme. Investoři zde naleznou kompletní seriál našeho podcastu Mysl Investora, ze kterého dáváme k dispozici pro širokou veřejnost pouze vybrané části.

Každý, koho způsob naší práce zajímá, zde díky vzdělávacím podcastům pochopí, jak pro klienty sestavujeme detailní investiční plán, vytváříme individuální investiční strategii  a jaké investiční nástroje do plánu vybíráme a podle jakých kriterií.

Tato část bude ve výsledku tvořit takový mini vzdělávací kurz pro investory, kteří chtějí ochránit svůj finanční majetek před inflací, chtějí vybudovat dostatečný finanční majetek pro čerpání doživotní či nekonečné renty, nebo již takový majetek vytvořený mají a chtějí pochopit, jak tuto problematiku uchopit.

O NÁS

V této sekci najdete informace o klíčových lidech, kteří stojí za společností Sušánka & Partneři. Od 1.7. se můžete těšit na oznámení nového významného spolupracovníka, který naši společnost rozšiřuje.

Pro koho tedy naši členskou sekci tvoříme? Pokud spadáte do některé z těchto kategorií, věříme, že pro vás budou obsažené informace užitečné:

    • jste investor, který s námi již spolupracuje
    • o spolupráci s námi reálně uvažujete a chcete si být jistí, že jsme pro vás ten správný partner
    • zvažujete spolupráci s profesionálem, který pro vás bude průvodcem ve světě investic a finančních trhů a snažíte se na trhu investičních poradců zorientovat
    • jste investor, který chce vybudovat finanční majetek pro čerpání doživotní či nekonečné renty
    • chcete mít přístup ke kvalitním a relevantním informacím z kapitálových trhů
    • prodali jste firmu, či nemovitost a přemýšlíte, jak naložit se získaným kapitálem
    • vaše firma vám generuje pravidelný nadstandardní příjem a vy víte, že ponechat veškeré své bohatství pouze v jedné firmě je velmi riskantní
    • máte k dispozici kapitál v řádu jednotek až stovek milionů korun

Pro každého z vás je naše členská sekce tvořena. Požádejte nás o přístup, my vám do emailu zašleme přístupové údaje a můžete ihned začít členskou sekci používat.

Členská sekce

Chcete přístup do privátní sekce pro investory? Staňte se členy našeho členského portálu a získejte přístup k exkluzivnímu obsahu, webinářům, analýzám a vzdělání.

Pavel Černík
analytik

Chcete dostávat každý týden novinky ze světa investic, ekonomiky a kapitálových trhů?
Přihlaste s k našemu odběru.

E-book

Chcete vědět, jak správně a efektivně investovat vaše peníze a stát se finančně nezávislým? Naučím vás to v našem e-booku.

Členská sekce

Chcete přístup do privátní sekce pro investory? Staňte se členy našeho členského portálu a získejte přístup k exkluzivnímu obsahu, webinářům, analýzám a vzdělání.

WordPress Lightbox

Novinka!

Inspirujte se naší knihou, která Vám otevře témata, které jste nevěděli, že vůbec existují.

Stáhnout analýzu dluhopisů

Online konzultace ZDARMA

Pro dokončení objednávky prosím pokračujte vybráním datumu a času.