Přeskočit na obsah

Investiční a finanční poradenství v Plzni

Plzeň je město, ve kterém se nebývale investuje. Ať už je to do nových bytů, v jejichž výstavbě je Plzeň na 4. místě v republikovém měřítku, nebo do dalších lokalit a míst, která zkvalitňují život jeho obyvatel.

Jako 4. největší město v České republice nabízí Plzeň svým obyvatelům penzum služeb pro kvalitní život. Coby tradiční průmyslová a pivovarnická bašta skýtá možnosti, jak investovat do osvědčených značek a produktů. Pokud patříte mezi plzeňské patrioty a toužíte své finance zhodnotit na domácí půdě, rádi vám pomůžeme. Stejně tak vám poradíme i s dalšími způsoby, jak vašim financím dát správný směr, který nepovede do slepé uličky.

Mapa ČR
*poradenství poskytujeme po celé republice
se zaměřením na tato města
Uvozovka

6 důvodů,

Ikona
Poradenství - město

S čím vám můžeme pomoci?

Ať už hledíte do budoucnosti s optimismem či obavami, vždy je dobré být připraven na všechny životní scénáře. Peníze dělají peníze a jejich vhodné investování vám může zajistit bezproblémovou budoucnost. Našim investorům v Praze nabízíme takové služby, které vedou k budování, zhodnocování a ochraně jejich majetku a k finanční jistotě. Každý investor má své individuální potřeby a na jejich základě sestavujeme konkrétní plán, který se může týkat například:

  • Zhodnocování a správy nabytého rodinného majetku
  • Vytvoření pasivního příjmu
  • Tvorby globálně diverzifikovaného investičního portfolia
  • Vytvoření 3 na sobě nezávislých pilířů rodinného bohatství
  • Převod investičního majetku na další generace
  • Nezávislost na vlastní firmě

Příklady služeb našeho
investičního a finančního poradenství

Ikona

Tvorba investičního
portfolia

Dividendové portfolio - pozadí
Ikona

Finanční
plánování

Privátní bankovnictví - pozadí
Jak navázat spolupráci - image

V tvorbě finančních a investičních plánů se inspirujeme úspěšnými investory, jako jsou: Warren Buffett či Nobelova nadace, která svými rozhodnutími dokázala doslova zvrátit svůj osud a zachránit svůj majetek před bankrotem.

…nebo nám nechte na sebe kontakt

Zanechte nám svůj kontakt a my se vám do 24 hodin ozveme zpět, abychom prodiskutovali vše, co vás zajímá.